Saturday, May 22, 2021:
6-/12-Hour Adventure Race
4-Hour Rogaine

[image:O flag] Pre-Registration/Pre-Payment (Required)
[image:O flag] See who is registered
Registration is limited.
(Regular Registration Until: Friday, May 7 at 11:59 PM)
(Late Registration Begins: Saturday, May 8 at 00:00 AM)
(Late Registration Closes: Friday, May 14 at 11:59 PM)
Summary
Time Event(s) Location Directions Google
Maps
Safety
Plans
Saturday, May 22, 2021
Sat, May 22
7:00 AM -
7:00 PM
12-Hour Adventure Race
Navigation by foot and mountain bike, optional pack raft navigation
(Adventure Race Description)
(Mass Start: 7:00 AM)
Rim Lakes Start/Finish
(Announced by Saturday, May 15, 2021)
Sat, May 22
8:00 AM -
2:00 PM
6-Hour Adventure Race
Navigation by foot and mountain bike, optional pack raft navigation
(Adventure Race Description)
(Mass Start: 8:00 AM)
Rim Lakes Start/Finish
(Announced by Saturday, May 15, 2021)
Sat, May 22
9:00 AM -
3:00 PM
4-Hour Rogaine
Navigation on foot
(Rogaine Description)
(Last time to start: 11:00 PM)
Rim Lakes Start/Finish
(Announced by Saturday, May 15, 2021)

Rim Lakes

Introduction

Event Details TBD


COVID-19 PRECAUTIONS

Covid precautions TBD


Pre-Registration

Pre-registration and pre-payment is required for our Rim Lakes events.
[image:O flag] Pre-Registration (Required)
[image:O flag] See who is registered


Parental Consent:

Parental Consent Now Required (Click here for more information)
Parental Consent Form

All participants under age 18 are now required to have a signed parental consent form on file with the club. You can complete the form before the event and either scan it and send it to us by e-mail or bring it with you to the event.


Fees

The Fees for the Rim Lakes events are as follows:

  • Regular Registration (closes Friday, May 7 at 11:59 PM)
    • 12-Hour Adventure Race: $60
    • 6-Hour Adventure Race: $40
    • 4-Hour Rogaine: $20

  • Late Registration (closes Friday, May 14 at 11:59 PM)
    • 12-Hour Adventure Race: $90
    • 6-Hour Adventure Race: $60
    • 4-Hour Rogaine: $30
Please note that due to an extreme increase in insurance costs, we are forced to require pre-registration and pre-payment for our Rim Lakes events. We're sorry for the inconvenience, but we have to reach a participation threshold to break even on the event.


Schedule:

Sunrise: 5:18 AM
Sunset: 7:25 PM
Civil Twilight Start: 4:50 AM
Civil Twilight End: 7:54 PM

Saturday, May 22, 2021
12-Hour Adventure Race
06:00 AM Check-in/Registration begins
06:45 AM Mandatory Pre-Race Briefing
07:00 AM 12-hour Adventure Race Mass Start
07:00 PM 12-Hour Adventure Race Course Closes
Saturday, May 22, 2021
6-Hour Adventure Race
07:00 AM Check-in/Registration begins
07:45 AM Mandatory Pre-Race Briefing
08:00 AM 6-hour Adventure Race Mass Start
02:00 PM 6-Hour Adventure Race Course Closes
Saturday, May 22, 2021
4-Hour Rogaine
08:00 AM Check-in/Registration begins
09:00 AM 4-Hour Rogaine Course Opens
11:00 AM Last Time to Start 4-Hour Rogaine
03:00 PM 4-Hour Rogaine Course Closes

Details

Rogaine

Details of our Rogaine events are found here.

Adventure Race

Generic details for our adventure races are found here.
There will be no UTM plotting for this adventure race.
Specific Details TBD

Scoring is based on one point per checkpoint visited. The winner is the team that visits the most checkpoints. There are no mandatory checkpoints. All checkpoints are optional. Depending on the course, there is either a 6-hour or 12-hour time limit. There is a penalty of 1 point deducted for every 5 minutes after the time limit. Teams arriving after 7:00 PM are marked DNF (Did Not Finish).


What to Bring:

TBD

Lodging

TBD

Directions

TBD